Pages

Wednesday, January 1, 2014

Patah Beribu-ribu~

Assalammualaikum wbt..
it's me in within a day~



Happy new year for all! Azam baru?? Entahlah, I’m having such a tight moment right now.. by the way, its not a good starting at all.. AKU PUTUS CINTA?? Nak categorized as putus cinta tu taktahu laa.. yang penting aku patah hati, kecewa dan yang sewaktu dengannya.. aku ingatkan ni laa kisah cinta terakhir aku.. tapi hampeh.. da putus di tengah jalan.. HAHAHAH.. *dalam hati siapa yang tahu* kecewa sangat!! Aku rasa macam sia-II past few years.. aku sayangkan orang yang tak hargai aku langsung.. aku taktahu laa apa niat dia selama ni layan aku baik, jaga aku dengan penuh kasih sayang, sanggup bersusah payah untuk aku, sanggup ikat perut untuk tengok aku kenyang.. seriously, aku takpaham!! Apa niat dia sebenarnya? Bila dah jadik macam ni, setan pon suka laa nak hasut-II aku untuk fikir bukan-II..

Entahlah! Selama ni dia yang aku percaya dia yang aku sayang.. tapi takpe, aku memang dah agak benda macam ni akan jadik.. aku memang dah lama agak.. Cuma SAMPAI HATI buat aku macam ni.. dia tahu aku tk boleh bila ada masalah camni, tapi dia tak kisah pun.. mungkin nak BALAS DENDAM sebab aku pernah tinggalkan dia dulu? Nak bagi aku rasa yang sama? Lagi-II tengah minggu FINAL EXAM.. kan? Kalau betul lah, kejamnya :’( aku harap taklah.. ye, lately ni dia dah banyak berubah.. bagus.. untuk kebaikan kami berdua.. tapi sampai abaikan aku.. dia mengaku.. Cuma aku nak tahu, apa sebab dia berubah?? Katanya ada masalah besar.. besar mana tu sampai sanggup berpisah dengan aku daripada beritahu aku perkara sebenar???

Aku taktahu apa maksud dia! Aku mati ke kalau beritahu aku d truth things? I should have know your problems from the beginning!! Selama ni aku jadikan dia tempat untuk aku mengadu.. tapi dia? Anggap aku takde pon takpe.. kan? He needs some space~ ok.. space to make me feel so hurt like this?? Thank u so much dear.. but once the problem is no longer with u, just bear in mind.. u’re losing me already.. that’s it!!! I’ve told u already.. aku dah terlalu sakit dipergunakan.. dan aku rasa aku perempuan paling bodoh dalam dunia.. and lepas ni, aku takkan percaya mana-II lelaki.. sebab most of them ni PENIPU!! I didn’t say all of them, but MOST of them! Bukan sebab lelaki tu jahat, Cuma sebab aku yang BODOH percayakan lelaki..
Aku yakin, kali ni aku bukan main-II.. aku betul-II dah patah hati.. tertutup dah pintu hati ni untuk kemaafan.. dahlah, jangan fikirkan sangat! Tuhan dah aturkan yg lebih baik.. insyaAllah.. sekarang, focus for the last several papers!! Gambate!! :’)



No comments:

My Blog List

Search This Blog