Pages

Monday, February 17, 2014

Sorry, tapi aku dah putus asa :'(

Assalammualaikum.. ermmm

first day of new semester.. everything changed! and my life is totally changed.. i really cant take it anymore.. i'm quit! why? why it should be me? ya Allah, besar sangat dugaan yg kau bagi.. KEKECEWAAN.. aku dah terlalu banyak kecewa! terlalu banyak! hati aku ni dah mati.. my heart has already died long time ago.. i dont know what it feels.. for hundreds of time, aku kecewa! kekecewaan terbesar bila ramai kawan dapat 2nd intake for JPA's scholarship.. and aku? aku je yg tk dapat! aku bersusah payah buat rayuan segala bagai.. and yet, still i'm not chosen! kenapa? aku dah lepas cgpa yg dorang nak! apa lagi yg tak cukop? keluarga aku dah cukop susah!!! apa lagi yg dorang nak! semuanya buat aku distress! serius, dengan upcoming event lagi.. semua nak pakai duit.. AKU TAKDA DUIT! nak makan pon aku takde duit! it seems like doesnt make a sense, tapi thats my life is actually.. korang semua anak org senang, budak tajaan semua bolehlaa hidup mewah.. takpayah risau nak bayar itu ini.. aku? hutang sana sini.. seriously, i just cant take it anymore!!!

aku ade beritahu, aku tak mampu nak bayar for vet dinner.. and those person in charge~ looking at me like *shut up you bitch, pay for the money and just attend it to support the rest of the classmates!* ermmmm.. aku tkde duit paham tk! duit yg sedia ada ni banyak yg nk kene guna.. aku berhutang sana sini.. hutang tu WAJIB dibayar! ermmmm yups.. dorang tkpaham.. sebab dorang tk rasa susah yg aku rasa.. kan! you guys have a great life.. keep it up! congratulations! but you guys must always remember, not all people got the same life as you do.. salah satunya aku.. hahahahah kenapa aku rasa macam ni?? yes, last time when i did practical, aku terpaksa cagarkan handset aku sebab aku tkde duit nak buat pratical.. susah sangat hidup aku masa tu.. aku tknak mintak ibu ayah sekaligus banyak-II.. aku bukan orang senang macam org lain! and again, organizing event that is compulsory to be attended? mana aku nak carik duit!!!

aku selalu rasa kecik, tersangat kecik! dengan sesape je.. rendah diri sangat.. hina sangat.. aku bersyukur dilahirkan macamni.. keadaan keluarga aku yg bukanlah orang senang.. tapi? please guys, don't treat me like i am one of yours.. please :'( sejak dengan rezza lagi.. aku tlalu banyak bgantung dengan dia.. duit, makan aku.. hahahah tak malu, takde maruah :( memang timbul dekat hati ni, aku ni perempuan hina.. aku susah, dia sekali aku tarik sama.. ermmm mungkin tu salah satu sebab kenapa aku ditinggalkan sensorang.. dia sepatutnya boleh lived happily ever after without me interrupting his financial.. kan? hahahah jauh sangat.. hidup dia dengan hidup aku.. tak layak pon aku duduk sebelah dia.. aku sapa? 

My Blog List

Search This Blog