Pages

Monday, January 6, 2014

Esok Last Payyypeeerrr.. Hoooyeahhh!

Assalammualaikum..
hi u'ollssss..

well done to myself! i'm totally recover laa.. insyaAllah.. and guess what?!?!?!?!


ye, percayalah, going to end this third semester so soon.. not more than 12 hours laa!! and i'm having last paper tomorrow at 11:30 a.m. its Physiology.. still studying right now.. tak habis pon, gua baca soklan spot je.. sebab tahu tak mampu nak habiskan semua lecture notes.. erkkk.. apakah? at least aku buat ok!!! kene jugak telaah mana yang patut, kalau tk mati tk boleh jawab esok.. heheheh.. yang penting the previous paper aku rasa alhamdulillah, boleh laa jawab.. takdelaa excellent mana.. tapi, boleh laa kan!

right after habis exam, aku nak kemas semua barang.. packing up all my stuffs and ready to go back home!! basuh baju semua and... thinking of hanging out with friends.. but now i realized, i dont have one.. shit! betul kata rezza, aku takdak kawan.. mungkin sebab masalah aku sendirik.. its ok.. this new year, i'll try to change myself especially my attitude.. make people selesa dengan aku especially.. and yet if there is still no one yang nak kawan ngan aku, takpe.. i can just live my own life! heheheh still i'm happy to be myself.. cause no one knows my strengths and all they see is my weaknesses!

and last night, having dinner together dengan rezza.. aku amik dia sementara bawak kereta ni.. huhuhu we were having so much talks about us.. about the relationship.. even if rezza macam tk berminat pon nak cakap pasal kami, tapi i tried to give him some hints.. try to provoke him.. as i said to him.. if once ade yang datang hantar rombongan meminang dekat aku, si bakal tu dah bekerjaya memang aku terima.. and i should have said goodbye to him long time ago.. and he was like.. "OKAY".. i dont know how to translate his response.. is he suprised with that statement or seriously he didnt put any interests to know.. hahaha *ok malu*

but just now, aku tunjuk yang aku tawar hati dan makan hati kat dia.. suprisingly he said.. kalau ade orang datang meminang aku, janganlah terima.. tolak laa pinangan tu.. kan aku sayang dia, kesian dia.. hahahaha ok leganya dengar.. actually aku tk mintak banyak pon.. just bagi aku jawapan yang boleh buat aku tarik nafas lega.. hiksss.. and thats it.. that is all i want! thanks a lot.. and by tuesday, aku dah nak balik kampung.. tk dapat jumpa dah lepas tu.. sampai pergi pektikel.. huhuhu.. sedihnya!!!! dia rase sedih tk agak-II? hahahahah

aku bukan nak ugut, tapi aku cakap yang betul laa.. i give him some short time to think bout us.. right after habis exam, kalau dia macam tu lagi memang aku angkat kaki laa.. huhu entahlaa.. mungkin dia tk faham perasaan aku.. huhuhu.. oklaa, nak sambung study.. tak habis lagi ni.. babaiiiiii!




No comments:

My Blog List

Search This Blog