Pages

Monday, December 10, 2012

rambut sama hitam, hati lain-II..


Assalammualaikum w.b.t..
Dah lame tak ngeUPDATE ini BELOG.. yes, rendu sesangat nak MENAEP panjang-II lebor.. ahaa (Nampak tak keJOHORan tersebut).. hehee.. actually, if i FEEL some kind of feelings baru laa ade MOOD nak menaep-II neh.. and for sure this time i have something to write.. not much, just a little bit from what i have been through these past few days.. GEMBIRA tahap KRITIKAL, SEDIH tahap GULING-II, TERKEJUT tahap SAKIT JANTUNG, RISAU tahap MIGRAIN.. sesume laa senang cite.. huhu

We go through one by one laa senang.. first, daripada apa yang aku AMATI.. (cehh, bahasa SANSKRIT gitu).. i noticed something.. its a common sense laa.. setiap orang ade PERANGAI sebegitu.. but for me, jangan laa OBVIOUS sangat kan? Erkk.. it is actually SOMETHING like this.. “mintak TOLONG boleh??”.. “haruslah boleh”.. (berikan sebaik mungkin).. but when the other time comes.. “wehweh.. mintak TOLONG boleh? EMERGENCY nehh”.. “boleh TAPI bla bla bla.. kesimpulannya, TAK BOLEH laa”.. ahaha.. get me??

Next one.. KIRA.. it is totally not CALCULATION theory or what else.. but BERKIRA.. tak kesah laa kalau nak berkira pon, tapi bila SUSAH tahu pulak cari kita kan.. nak taknak TOLONG laa jugakk.. Cuma aku PELIK siket ar.. aku neh takda laa BAGUS mana, nak cakap aku BAIK mang jauh sekali laa.. tapi, aku tak adalah sampai BERKIRA sangat dengan dot dot dot tuh.. tapi KENAPA turn dea~ beliau sangatlah suka melakukan OPERASI tambah tolak darab bahagi.. aishh ==’’

Bila aku dah BESAR nanti, (perghh, ayat SEDAPkan hati.. kalau tengok SAIZ memang KECIK sangat -__-‘’).. aku harap tak jadik seperti mereka-II.. and and and, yang paling penting just want to live my life happily ever after dengan Mr. Sharezza saya.. HAHAHA.. its quite hurting whenever i think about that.. just imagine, someone who we think could help us in a tight situation.. but refused to do what we asked~ and all this time, FORTUNATELY.. my Mr. Sharezza ade.. banyak sangat membantu, even kengkadang aku terpaksa MEMAKSA nya.. ahaha.. and i knew, he knows that i forced him -___-‘’

No comments:

My Blog List

Search This Blog