Pages

Tuesday, August 7, 2012

everything gonna be so well =)

Assalammualaikum w.b.t.. hi!! erkk, just wondering.. is my life today just alright or not? maybe yes maybe not.. my activity today - i went for medical check up.. its done.. know what? i'd been there (clinic) since 8 in the morning. but all the procedure just done in the afternoon.. oh my God.. i am so tired! but sume staff at sane baek-II belaka.. and hensem :) ngee, gatal tau! hehee.. yang paling saket aty, kene tunggu lelame.. aku neh daa laa hot-tempered.. mane leh tunggu-II sangat.. kang tak pasal-II aku sembor orang yang wat keje terhegeh-II tuh.. HAHAH

and at the time i went back home, tengah-II speeding ade plak road block.. HAHAH.. lek je, aku tak buad salah.. KOTT =='' since theres no crowd at that time, that police officer tahan aku.. and he asked me '' ade driving licence tak ''.. haha.. takda laa pacekk POLIS.. huahua.. '' kejap k ''.. wehh, am i look like a school girl ? imma big girl laa.. aplaa.. malu tau! hakhak.. i pay about 900++rm for my P.. i love my P and i will never langgar peraturan jalanraya.. wkaka.. anyway, sejak menjak nak raye neh, banyak laa pulak polis TRAFFIC buat road block.. okeoke, fine.. nak elak KEMALANGAN kan? hee, i support u all ar.. keep it up!!

and i've got pairs of rabbit.. haha, am i right? pairs of?? erkk,, anehnya bunyi tersebut.. wkaka.. actually i dont really like to have rabbits.. but if they are cute, its fine for me.. aku sayang arnab yang dekat ofis ayah aku bcuz every morning aku maen dengannya.. hehe.. comel tau!! entahlaa, sekarang aku serabut sangat.. since da takda tempat untuk aku mengadu, so i need to write this entry.. biarlah.. its mine.. 

aku serabutt!! cane nak balek u?? macam takde pape ahh.. yuran? fuhh, 2X gaji bulan sehh.. haha.. memang bapak aku tuan tanah kedaung =.= euww.. apekah?? next week, my dad said nak baya yuran.. then prepare for the stuff.. fortunately, banyak barang aku dah tinggal at KL.. so i dont really need to shopping sakan.. huhu.. besederhanakan :)

love story? hmm, know what? i just blocked him from my fb acc yesterday.. its not because i get jealous when that guy bergurau senda dengan perempuan bname EHEM EHEM.. capital NS.. tapi aku rasa its totally wrong kalau aku keep on befriend with him.. sedih kott.. seriously.. aku neh tak kuat sangat.. nampak je lua ganas, dalam aty ade TAMAN MENAN tau.. kahkah.. bebetol ahh =.=

sekarang, the only thing yang aku kene ubah ialah perangai PANAS BARAN aku.. entah laa, aku sedar sejak due menjak neh aku senang sangat nak mengamuk.. ish ish.. terukkan perempuan cenggituh? tak leh jadik bini orang.. hahah

No comments:

My Blog List

Search This Blog