Pages

Friday, January 10, 2014

Sekarang..

Assalammualaikum..
hoollllaaaa :)

currently dekat kampung.. esok nak balik KL sudah.. arghhh sekejapnya :( it's ok.. at least dapat jumpa ibu ayahkan?? eheheh.. and the most important thing, aku jumpa dengan orang yang aku tak sangka.. meaning here that bukan jumpa je, but almost getting closer again.. siapa? ok, rahsia.. biarlah rahsia.. and i should do this long time ago.. i should forget all the things happened before.. its a must actually.. why should i live in hatred? tak dapat ape pun kan???

and now.. i should have said this earlier..


entahlah.. kenapa aku pilih insan yang bernama Ahmat Sharezza Ahmat Ja'affar? kenapa? ouhh my heart, is it because i really want to choose him or it just because i just want to give a try?? no way.. jawapannya sebab aku sayang dia ikhlas.. seikhlasnya.. but this lately, banyak benda berlaku.. and i just cant bear each one of it.. terlalu sakit.. sampai satu tahap aku tk boleh nak tanggung lagi.. aku risau, kalau kalau sebab benda camni boleh buatkan aku tawar hati.. entahlah, and now.. aku dah tawar hati.. tawar hati dengan dia.. aku dah tak rase hubungan ni boleh bertahan.. ermmm.. aku dah cakap, aku dah warning kt dia.. jangan salahkan aku.. sedangkan aku dilayan as if i am nothing.. 

i just dont want to hear anything, any excuses anymore.. sorry, i am so sorry.. aku sedih sangat.. dan dia, still tak kisah.. if something really happened, don't ask me why.. and now, malas nak fikir cuz sometimes i think this way..


lagi lagi.. aku takfaham.. is it wrong if i befriend with seorang yg umur jauh lebih tua dripada aku.. let's say dia tu around 35 and i just 20's.. is it wrong?? i love to be around with people yang matang.. fikiran tk macam bebudak.. if one day, some old people proposed aku pon aku terima KOT -_- hahahah depends on several factors laa.. but really, there's one guy.. he refuses to befriend with me when he knows my age.. he said that i'm way too young for him.. what the heck is happening?i just don't care what your age and what my age.. all i need is a good friend.. aneh-II laa dunia sekarang ni.. ermmm..

*i can bet my rezza won't read this cause he got so much things to do.. i'm in 90 plusplus things in his to-do-list.. yuckss*



No comments:

My Blog List

Search This Blog