Pages

Monday, September 23, 2013

Cuba Untuk Berubah..

Bismillahirrahmanirrahim..

Ya Allah, apa yang bukan ini yang aku nak! Apa yang dah aku lakukan? bukan ke aku dah berazam nak berubah? Ya Allah, give me some strength.. dan aku tktahu nak mintak maaf macam mana.. i really don't know how to start. and yes, it was really my fault.. aku tak beringat.. Ya Allah, sekarang aku takut akan balasan yang akan aku dapat.. yes, doing bad things will get bad impacts in return.. and now, aku hanya boleh berserah je.. aku menyesal dengan apa yang aku cakap.. ye, mungkin bukan laa teruk mana, tapi aku mention nama dea.. tu kesilapan aku.. jahatnya mulut aku!!

for my friend that i mentioned just now.. i am really sorry! i didnt mean to say that.. entahlah, walaupun sometimes dea pun buat aku terasa.. tapi aku rasa aku tk patut kot balas apa yang dea buat tu.. kan? tu bukanlah benda yg baik.. i just can't control my mind.. it happened unexpectedly.. ohhmy Allah.. and now, aku taktahu nak buat apa.. aku hanya mampu berdoa, dea tk dengar apa-II.. aku harap! salah aku.. hurmmm apa yang dah jadi ni? aku patut lebih berhati-II.. mashaAllah.. jahatnya aku :'(

#dia adalah sahabat yang sering ada untuk masa susah aku tk macam kawan yang lain.. walaupun aku tk rapat dengan dia lagi, tapi bila aku susah dia tetap tolong :'(

No comments:

My Blog List

Search This Blog