Pages

Saturday, January 19, 2013

Apa Yang Patut dan Tak Patut..

What must do? Or don't? Hahaha.. Yeyeye.. Its a normal thing in relationship.. Everything must have some limitation.. Kan? Not much to say, but my own experiences.. It feels good when u loved someone, it will be more interesting to b loved by someone.. Surely, to be loved by someone u loved is the best thing ever.. Getting what u desired is something great! Tapi..... I do feel like bila kita dah dapat cinta tuh, kenapa nak dipersiakan? Biasa sgt berlaku, tak boleh nak deny kan? Yups.. Aku sendiri merasakannya.. Bukan maksud aku ntok meragui kasih syg dea.. But i could feel that the passion dissappears over the time.. No more lovey dovey words.. Seriously i missed that damn much.. But siapalah aku ntok demanding lelebih kan?? Start to b silencer is maybe d best way.. Bukan aku tk cuba ntok mmperbaiki diri, tapi kekadang tak nampak pon kat mana perubahan yang baik.. Aku turutkan apa yg ditegah, but when my turn comes.. Nothing to do with this crap girl.. Its ok.. Im juz fine right here.. Sangat tawar hati.. Nak ajak ape ape pon da malas.. Serious.. Bukan ape, tknak terluka.. Thats it.. Sorry kalau aku berubah satu hari nanti.. Keadaan memaksa :'(

No comments:

My Blog List

Search This Blog