Pages

Monday, December 10, 2012

dear Sharezza =)


Assalammualaikum w.b.t..

Ehem ehem~ saje je nak gtahu.. kite pon ade encik HUBBY =) nama dea AARON AZIZ (bukan nama sebenar).. dea pernah cakap kat kite, dea ade BERLAKON dalam OMBAK RINDU.. ahaha.. kite YE kan saje + hanya mampu TERSENYUM.. huhuhu.. dea memang RAJA dalam hati kite pon.. tak kesah laa kite SUKA carik gadoh dengan dea sekalipun, dea tetap duduk RANKING pertama dalam <3 nehh.. FEWITT~

Kekadang tuh kite saje taknak PAHAM dea, sebab kite nak TENGOK dea akan cakap ape dekat kite.. so far, dea akan JAGA HATI kite.. takda laa TERASA HATI sangat dengan KATA-II dea.. memang pandai =) but but but, kite kekadang tuh ade laa rasa SEDIH.. kite pon tktahu nape, biasanya kite rase tetibe jekk.. bukan salah kite.. salah BABY.. hahaha =p (ade kene mengena ke??).. masa kite SUSAH, dea ar yang jadi RESCUE TEAM.. ala-II BAYWATCH gituh.. so SWEET.. dea comel macam LISA SURIHANI tau..

Kite tak terfikir akan PUBLISH sesuatu yang begini.. tapi kite memang nak dea TAHU, camne MARAH, SEDIH, TERASA, TERLUKA, GERAM dll pon dengan dea, kite tetap letak dea no. 1 DALAM carta hati.. hehehe.. and one more last thing, bila kite nak gtahu SEMUA orang yang mite maen-II jekk pasal MAJLIS tuh?? Ahaha.. =p

: : jangan GADUH-II k, sebab ianya sangat MENYAKITKAN kite.. sekali sekala mengalah, tak salah kan?? : :

No comments:

My Blog List

Search This Blog