Pages

Saturday, June 30, 2012

susah senang biar bersama..


Kenapa susah sangat nak carik orang yang boleh berkongsi kesusahan dan kegembiraan bersama? Pelik laa.. time senang, ade je orang yang datang dekat.. time susah?? Sume lari.. bagus bagus bagus.. serius.. pengalaman mengajar aku untok lebih berhati-II menilai sesuatu individu tersebut.. susah nak cari yang betol-II boleh bersama kita susah dan senang.. kadang-II orang yang jahat tuh bukannya niat sebenar dia nak jadik macam tuh.. mesti ade sebabkan?? Hmm.. and I am so sure, this kind of people has their own intention of doing so.. based on my own experience, aku ade rasa agak menyesal and rasa diri neh agak bodoh bila tolong orang yang taktahu nak hargai pertolongan kita.. hmm, entahlaa... but for sure aku sangat-II terkilan laa dengan manusia-II yang macam neh.. nak tegur pun, aku neh sape kan?? And one more thing, aku tak boleh hidup dengan someone yang kepala angin.. and aku admit yang aku mang kepala angin, so aku tak boleh dengan someone yang exactly the same dengan pangai aku.. entah, terasa aty pon da takguna.. ade masalah lain, lepaskan kat orang lain.. jangan jadi ego laa.. fikirkan perasaan orang lain! Hmm, jangan sebabkan benda kecik nak diperbesarkan plakk!! Aku da bosan menghadap perkara sama setiap hari.. stop it laa!! Aku da banyak sangat simpan terasa neh.. cukuplahh, aku dah tak sanggup.. kenapa perlu jadikan hari yang sepatutnya aku gembira jadi hari paling buruk bagi aku? Tak adil L aku sepatutnya meraikan kejayaan aku hari neh, tapi kenapa buat aku camneh? Kenapa kau tak faham keadaan aku? Jangan engat aku bsenang-lenang dekat sini.. kau sendiri taktahu life aku macamne.. I’ve made my decision!!!!

No comments:

My Blog List

Search This Blog